печка Electrolux EZB2400AOX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Electrolux модел EZB2400AOX с капацитет от 57 литра, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Electrolux EZB2400AOX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Electrolux EZB2400AOX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Electrolux EZB2400AOX

Фурна за вграждане Electrolux EZB2400AOX разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Горно нагряване. Като това далеч не е всичко, моделът EZB2400AOX ще ви улесни и с: Долно нагряване, 2 нива на изпичане, Звуков сигнал , Вентилатор, Контрол на температурата чрез таймер.. Тази богата функционалност, прави печката Electrolux удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Electrolux EZB2400AOX

Electrolux EZB2400AOX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс, инокса е със специално покритие против отпечатъци. , средният разход на енергия е 0.83 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.1 m.
Всички фурни за вграждане на Electrolux модел EZB2400AOX се доставят със следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, емайлирана тава за сладкиши, емайлирана тава .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *