печка Fagor 6H-114AN

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Fagor модел 6H-114AN с капацитет от 51 литра, 6 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Fagor 6H-114AN е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден таймер, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Fagor 6H-114AN е налична в eMAG :

Fagor 6H-114AN – Описание:

Фурна за вграждане Fagor 6H-114AN включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване. Също така и: , Автоматично влючване/изключване, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране.. Като това не е всичко, моделът 6H-114AN ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция грил с конвекция, Конвекция на горещ въздух, вътрешно осветление. Всички тези функции правят печката Fagor един удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Fagor 6H-114AN

Fagor 6H-114AN се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. Мощността на уреда е 2670 W, средният разход на енергия е 0.683 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2, захранването в ел. мрежата на модел 6H-114AN е със следните параметри (V-Hz): 220 – 240.
Всяка фурна за вграждане на Fagor модел 6H-114AN включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *