печка Fagor 6H-185 AN

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Fagor модел 6H-185 AN с обем от 51 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Fagor 6H-185 AN е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Fagor 6H-185 AN е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Fagor 6H-185 AN

Фурна за вграждане Fagor 6H-185 AN включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване. Също така и: , Автоматично влючване/изключване, Задържане на топлина, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Горно нагряване, Интензивно нагряване, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване. Като това далеч не е всичко, моделът 6H-185 AN ще ви улесни и с: Бързо затоплянеФункция за размразяване, Функция грил с конвекция, Конвекция на горещ въздух, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Fagor удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Fagor 6H-185 AN

Fagor 6H-185 AN има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден черен цвят. Мощността на уреда е 2670 W, средният разход на енергия е 0.683 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2.
Всички фурни за вграждане на Fagor модел 6H-185 AN се доставят със следните допълнителни аксесоари: Тава за печене: .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *