печка Fagor 6H-196 AX

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Fagor модел 6H-196 AX с капацитет от 51 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор с конвекция за още по-бързо приготвяне на ястия, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Fagor 6H-196 AX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Fagor 6H-196 AX е налична в eMAG :

Fagor 6H-196 AX – Описание:

Фурна за вграждане Fagor 6H-196 AX включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване. Също така и: , Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Конвекция на горещ въздух, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Степен за пица. Като това не е всичко, моделът 6H-196 AX ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция грил с конвекция, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция за размразяване, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Fagor удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Fagor 6H-196 AX

Fagor 6H-196 AX се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Инокс. Мощността на уреда е 3500 W, средният разход на енергия е 0.683 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.2 см.
Дълбочина: 59.2 см.
Всяка фурна за вграждане на Fagor модел 6H-196 AX включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене: .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *