печка Fagor 6H-196AN

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Fagor модел 6H-196AN с обем от 51 литра, 8 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Fagor 6H-196AN е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Fagor 6H-196AN е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Fagor 6H-196AN

Фурна за вграждане Fagor 6H-196AN включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване. Също така и: , Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Конвекция на горещ въздух, Степен за пица, Горно нагряване, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване, Интензивно нагряване. Като това далеч не е всичко, моделът 6H-196AN ще ви улесни и с: Бързо затоплянеФункция грил с конвекция, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция за размразяване, вътрешно осветление. Тази богата функционалност, прави печката Fagor отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Fagor 6H-196AN

Fagor 6H-196AN има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден черен цвят. Мощността на уреда е 3570 W, средният разход на енергия е 0.683 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2.
Всички фурни за вграждане на Fagor модел 6H-196AN се доставят със следните допълнителни аксесоари: Тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *