Ел. печка Gorenje BO658ST

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Gorenje модел BO658ST с обем от 67 литра, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Gorenje BO658ST е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Gorenje BO658ST е налична в eMAG :

Gorenje BO658ST – Описание:

Фурна за вграждане Gorenje BO658ST включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: каталитично самопочистване. Също така и: , Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Сонда за месо, Динамично охлаждане на печката DC+, Вентилатор. Като това не е всичко, моделът BO658ST ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Долно нагряване, Горно нагряване, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., вътрешно осветление. Всички тези функции правят печката Gorenje един удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Gorenje BO658ST

Gorenje BO658ST се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Сив. Мощността на уреда е 3300 W, средният разход на енергия е 0.92 kW/h, захранването в ел. мрежата на модел BO658ST е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, а теглото на готварската фурна е 31.5 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.7 см.
Дълбочина: 56.5 см.
Всяка фурна за вграждане на Gorenje модел BO658ST включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, Дълбока тава за готвене, тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *