Ревю и Цена на Ел. фурна за вграждане Gorenje BO87ORAW Енергиен клас A

Ел. печка Gorenje BO87ORAW

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Gorenje модел BO87ORAW с капацитет от 60 литра, 12 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, защитно стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Gorenje BO87ORAW е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден цифров дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Gorenje BO87ORAW е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Gorenje BO87ORAW

Фурна за вграждане Gorenje BO87ORAW включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване тип email crystal clean. Също така и: вътрешно осветление, Блокиран достъп за деца. Като това далеч не е всичко, моделът BO87ORAW ще ви улесни и с: , Функция за размразяване. Тази богата функционалност, прави печката Gorenje удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Gorenje BO87ORAW

Gorenje BO87ORAW има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Бял. Мощността на уреда е 3300 W, средният разход на енергия е 0.79 kW/h, а теглото на готварската фурна е 34.3 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59 см.
Широчина: 56 см.
Дълбочина: 55 см.
Всички фурни за вграждане на Gorenje модел BO87ORAW се доставят със следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене .


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *