Ел. фурна за вграждане Gorenje Ora-Ito BO73ORAB Енергиен клас A – Ревю и Цена

печка Gorenje Ora-Ito BO73ORAB

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Gorenje модел Ora-Ito BO73ORAB с капацитет от 67 литра, както и вграден грил. Фурната Gorenje Ora-Ito BO73ORAB е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Gorenje Ora-Ito BO73ORAB е налична в eMAG :

Gorenje Ora-Ito BO73ORAB – Описание:

Фурна за вграждане Gorenje Ora-Ito BO73ORAB разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Долно нагряване, Разширена зона за печене, Загряване с вентилатор , Конвенционално загряване , Вентилатор + Функция грил, Динамично охлаждане на печката DC, Каталитичен неутрализатор на вентилатора , Eco Email, AquaClean. Като това не е всичко, моделът Ora-Ito BO73ORAB ще ви улесни и с: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране.. Тази богата функционалност, прави печката Gorenje удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Gorenje Ora-Ito BO73ORAB

Gorenje Ora-Ito BO73ORAB се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден черен цвят. , средният разход на енергия е 0.92 kW/h.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.7 см.
Дълбочина: 54.7 см.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *