печка Gorenje Simpicity BO71SY2B

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Gorenje модел Simpicity BO71SY2B с обем от 60 литра, вграден вентилатор, който циркулира топлия въздух и спомага за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Gorenje Simpicity BO71SY2B е сравнително икономична с Енергиен клас A-20 и интуитивно електронно управление. Към момента фурна за вграждане Gorenje Simpicity BO71SY2B е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Gorenje Simpicity BO71SY2B

Фурна за вграждане Gorenje Simpicity BO71SY2B разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Конвекция на горещ въздух, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране.. Като това далеч не е всичко, моделът Simpicity BO71SY2B ще ви улесни и с: вътрешно осветлениеГорно нагряване, Контрол на температурата, Динамично охлаждане на печката DC, Долно нагряване, Функция грил с конвекция. Тази богата функционалност, прави печката Gorenje отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Gorenje Simpicity BO71SY2B

Gorenje Simpicity BO71SY2B има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден черен цвят. Мощността на уреда е 3300 W, захранването в ел. мрежата на модел Simpicity BO71SY2B е със следните параметри (V-Hz): 230, средният разход на енергия е 0.87 kW/h.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.7 см.
Дълбочина: 56.5 см.
Допълнителни функционалности: Увеличена площ за печене, Ергономични копчета и дръжка за сменяема врата, Ергономична предна врата, Eco Email, Програма AquaClean, Двойна компактна врата на фурната, Механична система на затваряне на вратата, Ниво на шума: 47 db
Всички фурни за вграждане на Gorenje модел Simpicity BO71SY2B се доставят със следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, висока емайлирана тава .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *