Ел. печка Gorenje Simplicity BO71SY2W

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Gorenje модел Simplicity BO71SY2W с обем от 67 литра, 9 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, защитно двупластово стъкло на вратата, както и вграден грил. Фурната Gorenje Simplicity BO71SY2W е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LED дисплей, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Gorenje Simplicity BO71SY2W е налична в eMAG :

Gorenje Simplicity BO71SY2W – Описание:

Фурна за вграждане Gorenje Simplicity BO71SY2W включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: вътрешно осветление, Конвекция на горещ въздух, Eco Email, AquaClean, Механична система за затваряне на вратата, Динамично охлаждане на печката DC, Функция за размразяване, Задържане на топлина, Блокиран достъп за деца, Долно нагряване, Интензивно нагряване, Горно нагряване. Като това не е всичко, моделът Simplicity BO71SY2W ще ви улесни и с: Бързо затопляне, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Функция грил с конвекция, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия. Тази богата функционалност, прави печката Gorenje удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Gorenje Simplicity BO71SY2W

Gorenje Simplicity BO71SY2W се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Бял. Мощността на уреда е 3300 W, средният разход на енергия е 0.92 kW/h, захранването в ел. мрежата на модел Simplicity BO71SY2W е със следните параметри (V-Hz): 230, а теглото на готварската фурна е 29.3 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.7 см.
Дълбочина: 54.7 см.
Всяка фурна за вграждане на Gorenje модел Simplicity BO71SY2W включва и следните допълнителни аксесоари: Тава за печене, висока емайлирана тава .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *