Ел. печка Gorenje Ora-Ito BO73ORAX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Gorenje модел Ora-Ito BO73ORAX с обем от 67 литра, 9 функции за улеснено готвене, вграден вентилатор спомагащ за по-бързото приготвяне на ястието, както и вграден грил. Фурната Gorenje Ora-Ito BO73ORAX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден цифров дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Gorenje Ora-Ito BO73ORAX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Gorenje Ora-Ito BO73ORAX

Фурна за вграждане Gorenje Ora-Ito BO73ORAX включва богат набор от функции, които ще улеснят готвенето: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция грил с голяма повърхност – за перфектна коричка на вашето ястие, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране.. Като това далеч не е всичко, моделът Ora-Ito BO73ORAX ще ви улесни и с: вътрешно осветлениеВентилатор, AquaClean, Долно нагряване, Конвекция на горещ въздух. Всички тези функции правят печката Gorenje един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Gorenje Ora-Ito BO73ORAX

Gorenje Ora-Ito BO73ORAX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Сребрист. Мощността на уреда е 3300 W, захранването в ел. мрежата на модел Ora-Ito BO73ORAX е със следните параметри (V-Hz): 230/50, средният разход на енергия е 0.92 kW/h.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.7 см.
Дълбочина: 54.7 см.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *