печка Whirlpool AKP 288/JA

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKP 288/JA с капацитет от 56 литра, 9 функции за улеснено готвене, защитно стъкло на вратата Фурната Whirlpool AKP 288/JA е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден таймер, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKP 288/JA е налична в eMAG :

Whirlpool AKP 288/JA – Описание:

Фурна за вграждане Whirlpool AKP 288/JA разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция за размразяване, Smart clean. Като това не е всичко, моделът AKP 288/JA ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Конвекция на горещ въздух. Всички тези функции правят печката Whirlpool един удачен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Whirlpool AKP 288/JA

Whirlpool AKP 288/JA се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и авангарден цвят: Бежов.
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.
Допълнителни функционалности: Голяма повърхност за готвене: 1200 cm2
Всяка фурна за вграждане на Whirlpool модел AKP 288/JA включва и следните допълнителни аксесоари: Решетка Combi Тава за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *