печка Whirlpool AKP 288 AE

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKP 288 AE с капацитет от 65 литра, 9 функции за улеснено готвене, защитно трипластово стъкло на вратата Фурната Whirlpool AKP 288 AE е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден таймер, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKP 288 AE е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Whirlpool AKP 288 AE

Фурна за вграждане Whirlpool AKP 288 AE разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Smart clean, Сгъваем грил . Като това далеч не е всичко, моделът AKP 288 AE ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Функция за размразяване. Тази богата функционалност, прави печката Whirlpool отличен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Whirlpool AKP 288 AE

Whirlpool AKP 288 AE има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и авангарден цвят: Avena. , захранването в ел. мрежата на модел AKP 288 AE е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, средният разход на енергия е 0.87 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 0.9 м, а теглото на готварската фурна е 34 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.
Всички фурни за вграждане на Whirlpool модел AKP 288 AE се доставят със следните допълнителни аксесоари: две тави за печене Телескопични водачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *