печка Whirlpool AKP 738 WH

Представяме ви електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKP 738 WH с обем от 60 литра, 5 функции за улеснено готвене Фурната Whirlpool AKP 738 WH е сравнително икономична с Енергиен клас A, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKP 738 WH е налична в eMAG :

Whirlpool AKP 738 WH – Описание:

Фурна за вграждане Whirlpool AKP 738 WH включва богат набор от функции, включително и най-желаната от домакините: самопочистване. Също така и: вътрешно осветление, Smart clean, Turbo grill. Като това не е всичко, моделът AKP 738 WH ще ви улесни и с: , Конвекция на горещ въздух. Тази богата функционалност, прави печката Whirlpool отличен избор.

Технически Спецификации и дизайн на фурна за вграждане Whirlpool AKP 738 WH

Whirlpool AKP 738 WH се отличава с изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата кухня по поръчка и неутрален цвят: Бял. , средният разход на енергия е 0.85 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 0.9 м, захранването в ел. мрежата на модел AKP 738 WH е със следните параметри (V-Hz): 230 / 50, а теглото на готварската фурна е 34 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.
Всяка фурна за вграждане на Whirlpool модел AKP 738 WH включва и следните допълнителни аксесоари: две тави за печене .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *