Ревю и Цена на Ел. фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 IX Енергиен клас A

печка Whirlpool AKP 745 IX

Днес ще разгледаме електрическа фурна за вграждане Whirlpool модел AKP 745 IX с капацитет от 65 литра, 8 функции за улеснено готвене, както и вграден грил. Фурната Whirlpool AKP 745 IX е сравнително икономична с Енергиен клас A има вграден LCD дисплей, таймер за оставащо време, управлението е механично, което някои смятат за минус, но други за по-надеждно. Към момента фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 IX е налична в eMAG :

Основни Характеристики на Фурна Whirlpool AKP 745 IX

Фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 IX разполага с богат набор от функции, които значително ще улеснят и съкратят процеса на готвене: Конвекция на горещ въздух, Smart clean. Като това далеч не е всичко, моделът AKP 745 IX ще ви улесни и с: вътрешно осветление, Функция за размразяване. Всички тези функции правят печката Whirlpool един удачен избор.

Дизайн и Технически Спецификации на фурна за вграждане Whirlpool AKP 745 IX

Whirlpool AKP 745 IX има изчистен дизайн, който би се вписал с лекота във вашата поръчкова кухня и неутрален цвят: Инокс, инокса е със специално покритие против отпечатъци. , захранването в ел. мрежата на модел AKP 745 IX е със следните параметри (V-Hz): 220-240 50/60, средният разход на енергия е 0.85 kW/h, захранващият кабел е с дължина от 1.2 м, а теглото на готварската фурна е 33 kg..
Габаритни размери:
Височина: 59.5 см.
Широчина: 59.5 см.
Дълбочина: 56.4 см.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *