В модерния свят в който живеем, почти няма , който да не изпозлва smart телефон. Умните телефони събират в себе си функционалностите на компютър, а какво по-удобно от това да носите компютъра в джоба си. Но тук няма да ви убеждаваме колко хубаво е да имаш умен телефон, а ще ви покажем как да вземете вашия телефон от емаг на максимално ниска цена. Почти няма ден в който да не може да намерите в eMAG мобилени телефони с отстъпка, а при ексклузивните дни на промоции може да намерите телефон с наистина изгодна цена. Първото нещо, което трябва да направите е да видите списъка с мобилни телефони на промоция в емаг:

Ако от списъка с промоционални телефони по-горе, няма телефонът който търсите, то може да разгледате и телефоните в емаг, сортирани по марки.

Какви телефони мога да открия в eMAG?

В емаг има над 900 различни модела телефони на марките Samsung, Apple, Huawei, Lenovo, HTC, ASUS, Sony, LG, Allview, BlackBerry и Microsoft. Със сигурност от това многообразие от мобилни телефони ще намерите точният телефон за вашите нужди. А ако все още не сте решили или имате колебания в избора си, ето няколко насоки: – Първо, определете за какво повече ще изпозлвате телефона си – за сърфиране в интернет или за говорене, ако предпочитате телефон, който да изпозлвате редовно за сърфиране в интернет, то определено трябва да изберете телефон с по-голям дисплей. В емаг може да сортирате телефоните по избран критерии, дори и дисплей, разделението на телефоните спрямо големината на дисплея е следното:

  1. Под 3.5 инча
  2. 3.5″ – 3.9 инча
  3. 4″ – 4.9 инча – Ако предпочитате телефон за говорене и сърфирате по-малко в интернет, то може да се насочите към тази категория
  4. 5″ – 5.5 инча – най-много телефони спадат в тази гатегория, нито прекалено големи, но в същото време удобни за сърфиране в интернет
  5. Над 5.5 инча

Другият важен показател за избор на телефон е операционната система – повечето телефони са с Android, телефоните на Apple с iOS, има телефони и с Windows – въпрос на предпочитание и най-вече на това с което сте свикнали да работите. Обърнете внимание и на технологията на вашия бъдещ телефон, в emag.bg може да сортирате телефоните по следните критерии: Технологии:

  • 3G
  • 4G
  • 4G – TDD
  • GPS
  • NFC

Друг не маловажен показател, който значително увеличава цената на телефона е вградената памет – ако не използвате много приложения и не държите да съхранявате голям обем от снимков и видео материал на телефона си, то ви съветваме да изберете телефон с по-малка вградена памет.

Кои са най-популярните телефони в EMAG.bg?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *