Фризер Arctic ANC135+ с обем от 117 л.

Представяме ви фризер Arctic модел ANC135+ с обем от 117 литра, с нисък разход на електроенергия – 200 kWh за година и eнергиен клас A+. Фризерът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, също и богат набор от функции: функция SuperFrost, антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, FAst Freeze XL Zone, климатичен клас SN-T. Към момента фризер Arctic ANC135+ може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Arctic ANC135+ – Основни Характеристики:

Фризерът на Arctic ANC135+ е с капацитет за замразяване от 10 кг. за 24 часа и има 4 отделения. Дизайнът на модел ANC135+ е семпъл с неутрален бял цвят, вратите на фризера за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 101.7 cm.
Ширина: 54
Дълбочина: 60
Новият модел ANC135+ е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, fast freeze xl zone, система за антибактериална защита, функция superfrost.

Технически Характеристики на: Arctic ANC135+

Фризерът Arctic ANC135+ е с тегло от 36 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN-T
Arctic ANC135+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че Фризерът на Arctic модел ANC135+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *