Фризер Arctic ANC195+ с обем от 162 л.

Представяме ви фризер Arctic модел ANC195+ с обем от 162 литра, характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 230 kWh за година и eнергиен клас A+. Фризерът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, както и богат набор от функции: функция SuperFrost, антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, FAst Freeze XL Zone, климатичен клас SN-T. В момента фризер Arctic ANC195+ е наличен в еМАГ:

Arctic ANC195+ – Основни Характеристики:

Фризерът на Arctic ANC195+ е с капацитет за замразяване от 13.5 кг. за 24 часа и има 6 отделения. Дизайнът на модел ANC195+ е семпъл с елегантен бял цвят, вратите на фризера за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 136.2 cm.
Ширина: 54
Дълбочина: 60
Новият модел ANC195+ е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, функция superfrost, система за антибактериална защита, fast freeze xl zone.

Технически Характеристики на: Arctic ANC195+

Фризерът Arctic ANC195+ е с тегло от 44 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 15 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN-T
Arctic ANC195+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че Фризерът на Arctic модел ANC195+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *