Фризер Arctic ANC246+ с обем от 215 л.

Представяме ви фризер Arctic модел ANC246+ с обем от 215 литра, с нисък разход на ел. енергия – 257 kWh за година и eнергиен клас A+. Фризерът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, също и богат набор от функционалности: функция SuperFrost, антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, FAst Freeze XL Zone, климатичен клас SN-T. В момента фризер Arctic ANC246+ може да бъде намерен в еМАГ :

Arctic ANC246+ – Основни Характеристики:

Фризерът на Arctic ANC246+ е с капацитет за замразяване от 14 кг. за 24 часа и има 6 отделения. Дизайнът на модел ANC246+ е семпъл с неутрален бял цвят, вратите на фризера за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 151 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 60
Новият модел ANC246+ е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, система за антибактериална защита, fast freeze xl zone, функция superfrost.

Технически Характеристики на: Arctic ANC246+

Фризерът Arctic ANC246+ може да издържи без захранване запазвайки температурата до 16 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN-T
Arctic ANC246+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че Фризерът на Arctic модел ANC246+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *