Хладилник Hitachi R-W660PRU3 (INX)

Представяме ви Hitachi R-W660PRU3 (INX) – side by side хладилник с общ обем от 540 литра (фризер – 144 литра, хладилната част е 396 литра), енергиен клас А + и не на последно място удобен дигитален дисплей. Хладилникът е висок 183.5 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част, диспенсер за вода и диспенсер за лед. Ще намерите side by side хладилник Hitachi R-W660PRU3 (INX) в еМАГ, където може да видите и актуалната му цена към момента:

Hitachi R-W660PRU3 (INX) – Основни Характеристики:

Модел R-W660PRU3 (INX) от Hitachi има един компресор, системата за охлаждане е Dual Fan Cooling с охладителен агент R-600a, нивото на шум при работа е 41 децибела и издържа без ток до 12 часа – контролирането на уреда е електронно. Хладилното отделение на Hitachi R-W660PRU3 (INX) е с напълно автоматична система за размразяване, има 4 рафта от закалено стъкло, отделение за масло и сирена, на всяка врата има 6 поставки, отделение за плодове и зеленчуци и в допълнение: Възможност за избор на режим(млечни храни и месо или зеленчуци), Рафтове от закалено стъкло, Диспенсър за вода, LED осветление.. Фризерът има система за размразяване, има 2 отделения , Big Box (голямо чекмедже) и още: LED осветление, Функцията бързо замръзване, Рафтове от закалено стъкло

Цветът на Hitachi R-W660PRU3 (INX) e иноксов с елегантен дизайн с вертикално разположена дръжка, има вътрешно LED осветление.

Габаритни размери:
Височина: 183.5
Широчина: 85.5
Дълбочина: 72.7

За голям хладилник с обем от 540 литра и цена над 2000 лв. Hitachi R-W660PRU3 (INX) е оборудван и с богат набор от функции: функция ECO, антибактериална система, филтър миризми, система за предупреждение при отворена врата. В хладилника има и следните аксесоари: тавичка за лед, поставка за яйца.

В заключение ще кажем, че side by side хладилник модел R-W660PRU3 (INX) на Hitachi се намира във висок ценови клас – изработен с внимание и качествени материали, който перфектно ще се впише в голямо помещение и определено е една добра покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *