Side by Side Хладилник Hitachi R-M820GP2MX (DIA) No Frost – Актуална Цена и Ревю

Хладилник Hitachi R-M820GP2MX (DIA)

Днес ще представим Hitachi R-M820GP2MX (DIA) – side by side хладилник с обем от 584 литра (фризерната част е с обем от 212 литра, а хладилната част е с обем от 372 литра), енергиен клас A ++ и не на последно място удобен touch control дисплей. Хладилникът е висок 179.5 сантиметра, има система NO FROST както на хладилната, така и на фризерната част, диспенсер за вода и диспенсер за лед. В момента Hitachi R-M820GP2MX (DIA) е наличен в еМАГ, където може да видите и точната му цена:

Hitachi R-M820GP2MX (DIA) – Основни Характеристики и Описание

Hitachi R-M820GP2MX (DIA) e с диамантен цвят и изчистен дизайн с вградена дръжка, има вътрешно LED осветление.

Габаритни размери:
Височина: 179.5
Широчина: 92
Дълбочина: 72

Модел R-M820GP2MX (DIA) от Hitachi е климатичен клас SN-T има един компресор, системата за охлаждане е Dual Fan Cooling с охладителен агент R 600, нивото на шум при работа е 44 децибела и запазва продуктите студени до 15 часа без ел. захранване – контролирането на уреда е електронно. Фризерът е просторен с цели 7 отделения, които позволяват съхранение на много продукти има система за размразяване, има Big Box (голямо чекмедже) Хладилната част на Hitachi R-M820GP2MX (DIA) е с удобна автоматична система за размразяване, има 4 рафта от закалено стъкло, на всяка врата има 6 поставки, отделение за масло и сирена, в хладилната част има и голям плюс са 2-те Отделения за зеленчуци и плодове.

За голям хладилник с обем от 584 литра и цена над 2500 лв. Hitachi R-M820GP2MX (DIA), разбирасе е оборудван и с богат набор от функции: система за предупреждение при отворена врата, ел. регулиране на температурата, функция отпуска (Holiday), филтър миризми, функция ECO, антибактериална система. Хладилникът е в комплект със следните аксесоари: поставка за яйца, поставка за бутилки, тавичка за лед.

В заключение – side by side хладилник на Hitachi модел R-M820GP2MX (DIA) се намира във висок ценови клас – създаден да отговаря на всяка ваша нужда, подходящ за голяма кухня или трапезария и определено е една качествена покупка.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *