Хладилник Arctic ANFB155+ с обем от 138 л.

Представяме ви хладилник с 1 врата Arctic модел ANFB155+ с обем от 138 литра, характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 184 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, както и богат набор от функции: антибактериална система. В момента хладилник Arctic ANFB155+ е наличен в еМАГ:

Arctic ANFB155+ – Основни Характеристики:

Хладилникът Arctic има 2 на брой рафта изработени от метал, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Arctic ANFB155+ е с капацитет за замразяване от 2 кг. за 24 часа. Дизайнът на модел ANFB155+ е семпъл с елегантен бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 101.7 cm.
Ширина: 54
Дълбочина: 60
Модел ANFB155+ е оборудван с богат набор от функции като: система за антибактериална защита .

Технически Характеристики на: Arctic ANFB155+

Хладилникът Arctic ANFB155+ е с тегло от 36 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Брой на компресорите: 1
Arctic ANFB155+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Arctic модел ANFB155+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *