Хладилник Arctic ANFB245+ с обем от 221 л.

Представяме ви хладилник с 1 врата Arctic модел ANFB245+ с обем от 221 литра, с нисък разход на ел. енергия – 214 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, също и богат набор от функционалности: антибактериална система. В момента хладилник Arctic ANFB245+ може да бъде намерен в еМАГ :

Arctic ANFB245+ – Основни Характеристики:

Хладилникът Arctic има 2 на брой рафта изработени от метал, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Arctic ANFB245+ е с капацитет за замразяване от 2 кг. за 24 часа. Дизайнът на модел ANFB245+ е семпъл с неутрален бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 144 cm.
Ширина: 54
Дълбочина: 60
Модел ANFB245+ е оборудван с богат набор от функции като: система за антибактериална защита .

Технически Характеристики на: Arctic ANFB245+

Хладилникът Arctic ANFB245+ е с тегло от 43 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Брой на компресорите: 1
Arctic ANFB245+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, тавичка за лед, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Arctic модел ANFB245+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *