Хладилник Arctic ANK326B+ Цена и Ревю

Хладилник Arctic ANK326B+ с обем от 295 л.

Представяме ви хладилник с фризер Arctic модел ANK326B+ с обем от 295 литра (хладилна част – 205 л., фризер – 90 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 267 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, както и богат набор от функции: функция SuperFrost, антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата. В момента хладилник Arctic ANK326B+ е наличен в еМАГ:

Arctic ANK326B+ – Основни Характеристики:

Хладилникът Arctic има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Arctic ANK326B+ е с капацитет за замразяване от 5 кг. за 24 часа и има 3 отделения. Дизайнът на модел ANK326B+ е семпъл с елегантен бял цвят, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 185.3 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 60
Новият модел ANK326B+ е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, функция superfrost, система за антибактериална защита .

Технически Характеристики на: Arctic ANK326B+

Хладилникът Arctic ANK326B+ е с тегло от 61 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Брой на компресорите: 1
Регулируем термостат – наличие и тип: Да
Arctic ANK326B+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Arctic модел ANK326B+ е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *