Хладилник Arctic ANK326BS+ с обем от 295 л.

Представяме ви хладилник с фризер Arctic модел ANK326BS+ с обем от 295 литра (хладилна част – 205 л., фризер – 90 л.), с нисък разход на ел. енергия – 267 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, FAst Freeze XL Zone, климатичен клас SN-ST. В момента хладилник Arctic ANK326BS+ може да бъде намерен в еМАГ :

Arctic ANK326BS+ – Основни Характеристики:

Хладилната част на Arctic ANK326BS+ е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Arctic ANK326BS+ е с капацитет за замразяване от 5 кг. за 24 часа, има 3 отделения и е оборудван с механична система за размразяване. Дизайнът на модел ANK326BS+ е семпъл с неутрален сребрист цвят, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 185.3 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 60
Новият модел ANK326BS+ е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, система за антибактериална защита, fast freeze xl zone .

Технически Характеристики на: Arctic ANK326BS+

Хладилникът Arctic ANK326BS+ е с тегло от 61 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN-ST
Регулируем термостат – наличие и тип: Да
Arctic ANK326BS+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Arctic модел ANK326BS+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *