Хладилник Arctic ANK366B+ с обем от 334 л.

Представяме ви хладилник с фризер Arctic модел ANK366B+ с обем от 334 литра (хладилна част – 244 л., фризер – 90 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 281 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, както и богат набор от функции: функция SuperFrost, антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата. В момента хладилник Arctic ANK366B+ е наличен в еМАГ:

Arctic ANK366B+ – Основни Характеристики:

Хладилната част на Arctic ANK366B+ е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 5 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Arctic ANK366B+ е с капацитет за замразяване от 5 кг. за 24 часа, има 3 отделения и е оборудван с механична система за размразяване. Дизайнът на модел ANK366B+ е семпъл с елегантен бял цвят, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 201 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 60
Модел ANK366B+ е оборудван с разнообразни функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, система за антибактериална защита, функция superfrost.

Технически Характеристики на: Arctic ANK366B+

Хладилникът Arctic ANK366B+ е с тегло от 64 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Брой на компресорите: 1
Arctic ANK366B+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Arctic модел ANK366B+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *