Хладилник Arctic ANK366BS+ с обем от 334 л.

Представяме ви хладилник с фризер Arctic модел ANK366BS+ с обем от 334 литра (хладилна част – 244 л., фризер – 90 л.), с нисък разход на ел. енергия – 281 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, FAst Freeze XL Zone. В момента хладилник Arctic ANK366BS+ може да бъде намерен в еМАГ :

Arctic ANK366BS+ – Основни Характеристики:

Хладилникът Arctic има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 5 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Arctic ANK366BS+ е с капацитет за замразяване от 5 кг. за 24 часа и има 3 отделения. Дизайнът на модел ANK366BS+ е семпъл с неутрален сребрист цвят, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 201 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 60
Модел ANK366BS+ е оборудван с разнообразни функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, fast freeze xl zone, система за антибактериална защита .

Технически Характеристики на: Arctic ANK366BS+

Хладилникът Arctic ANK366BS+ е с тегло от 64 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 18 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 42
Брой на компресорите: 1
Регулируем термостат – наличие и тип: Да
Arctic ANK366BS+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Arctic модел ANK366BS+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *