Хладилник Arctic ANK366NF+ с обем от 321 л.

Представяме ви хладилник с фризер Arctic модел ANK366NF+ с обем от 321 литра, с нисък разход на електроенергия – 331 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, също и богат набор от функции: LCD дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, ECO Led, Eco Breeze, ECO DuAl BAlAnce, Multi Frost Zone. Към момента хладилник Arctic ANK366NF+ може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Arctic ANK366NF+ – Основни Характеристики:

Хладилникът Arctic има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Arctic ANK366NF+ е с капацитет за замразяване от 6 кг. за 24 часа и има 3 отделения. Дизайнът на модел ANK366NF+ е семпъл с елегантен бял цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикална, вградена.
Размери на уреда:
Височина: 201 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 60
Модел ANK366NF+ е оборудван с богат набор от функции като: система за антибактериална защита, eco led, eco breeze, eco dual balance, multi frost zone, функция eco и още: вентилатор

Технически Характеристики на: Arctic ANK366NF+

Хладилникът Arctic ANK366NF+ е с тегло от 70 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 17 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Брой на компресорите: 1
Arctic ANK366NF+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Arctic модел ANK366NF+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *