Хладилник Arctic ANK366NFS+ с обем от 321 л.

Представяме ви хладилник с фризер Arctic модел ANK366NFS+ с обем от 321 литра (хладилна част – 231 л., фризер – 90 л.), с нисък разход на електроенергия – 331 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сребрист цвят, също и богат набор от функции: LCD дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, ECO Led, Eco Breeze, ECO DuAl BAlAnce, Eco Fresh, Multi Frost Zone. Към момента хладилник Arctic ANK366NFS+ може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Arctic ANK366NFS+ – Основни Характеристики:

Хладилната част на Arctic ANK366NFS+ е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Arctic ANK366NFS+ е с капацитет за замразяване от 6 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел ANK366NFS+ е семпъл с елегантен сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикална, вградена.
Размери на уреда:
Височина: 201 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 60
Модел ANK366NFS+ включва разнообразен набор от удобни функции като: функция eco, система за антибактериална защита, eco led, eco breeze, eco dual balance, eco fresh, multi frost zone и още: вентилатор

Технически Характеристики на: Arctic ANK366NFS+

Хладилникът Arctic ANK366NFS+ е с тегло от 70 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 17 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 43
Брой на компресорите: 1
Arctic ANK366NFS+ има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Arctic модел ANK366NFS+ е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *