Хладилник Bosch KGE36AW42 с обем от 304 л.

Представяме ви хладилник с фризер Bosch модел KGE36AW42 с обем от 304 литра (хладилна част – 215 л., фризер – 89 л.), с изключително нисък разход на електроенергия – 149 kWh за година и eнергиен клас A+++. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, също и богат набор от функции: LED дисплей, функция отпуска (Holiday), система за предупреждение при отворена врата, AirFreshFilter – активен въглероден филтър, система Low Frost, вентилатор за циркулация на въздуха за съхраняване на температурата във вътрешността на хладилника. Към момента хладилник Bosch KGE36AW42 може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Bosch KGE36AW42 – Основни Характеристики:

Хладилната част на Bosch KGE36AW42 е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от подсигурено стъкло, 3 поставки на вратата, отделение за зеленчуци и плодове и отделение за масло/сирена ида. Фризерът на Bosch KGE36AW42 е с капацитет за замразяване от 14 кг. за 24 часа, има 3 отделениявключително и голямо чекмедже тип Big Box, а допълнителните екстри към фризера са: Vario Zone и Календар за замразени храни. Дизайнът на модел KGE36AW42 е семпъл с елегантен бял цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 186 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 65
Новият модел KGE36AW42 е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, както и ако темературата при продуктите се повиши функция отпуска (holiday), airfreshfilter – активен въглероден филтър, система low frost, вентилатор за циркулация на въздуха за съхраняване на температурата във вътрешността на хладилника и още: източване на кондензат
Bosch KGE36AW42 има следните аксесоари включени в цената на уреда: акумулатор за охлаждане, тавичка за лед, поставка за бутилки, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Bosch модел KGE36AW42 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *