Хладилник Bosch KGE39BL41 с обем от 339 л.

Представяме ви хладилник с фризер Bosch модел KGE39BL41 с обем от 339 литра (хладилна част – 250 л., фризер – 89 л.), характеризиращ се с изключително нисък разход на ел. енергия – 156 kWh за година и eнергиен клас A+++. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, както и богат набор от функции: LED дисплей, функция отпуска (Holiday), система за предупреждение при отворена врата, AirFreshFilter – активен въглероден филтър, FlexShelf, система Low Frost, климатичен клас SN-T. В момента хладилник Bosch KGE39BL41 е наличен в еМАГ:

Bosch KGE39BL41 – Основни Характеристики:

Хладилната част на Bosch KGE39BL41 е с автоматична система за размразяване има 5 на брой рафта изработени от подсигурено стъкло, 4 поставки на вратата и и 1 отделение crisper box с контрол на влажността. Фризерът на Bosch KGE39BL41 е с капацитет за замразяване от 14 кг. за 24 часа, има 3 отделениявключително и голямо чекмедже тип Big Box, а допълнителните екстри към фризера са: Vario Zone и Календар за замразени храни. Дизайнът на модел KGE39BL41 е семпъл с неутрален сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикална, вградена.
Размери на уреда:
Височина: 201 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 65
Новият модел KGE39BL41 е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, както и ако темературата при продуктите се повиши , airfreshfilter – активен въглероден филтър, flexshelf, система low frost, функция отпуска (holiday) и още: вграден вентилатор, източване на кондензат

Технически Характеристики на: Bosch KGE39BL41

Хладилникът Bosch KGE39BL41 е с тегло от 82 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 35 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Тип на Охладителната система: 2
Ниво на шум в децибели (dB): 38
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN-T
Bosch KGE39BL41 има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед, акумулатор за охлаждане.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Bosch модел KGE39BL41 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *