Хладилник Bosch KGN36SR31 с обем от 285 л.

Представяме ви хладилник с фризер Bosch модел KGN36SR31 с обем от 285 литра (хладилна част – 219 л., фризер – 66 л.), характеризиращ се с изключително нисък разход на ел. енергия – 238 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с уникален червен цвят, както и богат набор от функции: LCD дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, система Multi Airflow, AirFreshFilter – активен въглероден филтър. В момента хладилник Bosch KGN36SR31 е наличен в еМАГ:

Bosch KGN36SR31 – Основни Характеристики:

Хладилникът Bosch има 3 на брой рафта изработени от подсигурено стъкло, 3 поставки на вратата, и отделение за масло/сирена ида. Фризерът на Bosch KGN36SR31 е с капацитет за замразяване от 8 кг. за 24 часа, има 3 отделения, а допълнителните екстри към фризера са: Календар за замразени храни. Дизайнът на модел KGN36SR31 е семпъл с уникален червен цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикална, вградена.
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 64
Новият модел KGN36SR31 е оборудван с богат набор от функции и опции – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, както и ако темературата при продуктите се повиши , система multi airflow, airfreshfilter – активен въглероден филтър, функция eco и още: таймер за охлаждане на стъклени изделия, отделение с телескопични hydrofresh, easyslide с контрол на влагата , отделение chiler – месото и рибата остават свежи до 2 пъти по-дълго време
Bosch KGN36SR31 има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Bosch модел KGN36SR31 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *