Хладилник Daewoo RN-307RDQBРевю и Цена

Хладилник Daewoo RN-307RDQB с обем от 305 л.

Представяме ви хладилник с фризер Daewoo модел RN-307RDQB с обем от 305 литра (хладилна част – 221 л., фризер – 84 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с уникален черен цвят, също и богат набор от функционалности: дисплей с touch control, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, вграден диспенсер за вода, функция ECO, Deo fresher, Multi Air Flow, Cycle BAlAncing. В момента хладилник Daewoo RN-307RDQB може да бъде намерен в еМАГ :

Daewoo RN-307RDQB – Основни Характеристики:

Хладилната част на Daewoo RN-307RDQB е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Daewoo RN-307RDQB е с капацитет за замразяване от 3 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RN-307RDQB е семпъл с уникален черен цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална.
Размери на уреда:
Височина: 187 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 65
Модел RN-307RDQB включва разнообразен набор от удобни функции като: система за антибактериална защита, deo fresher, multi air flow, cycle balancing, функция eco и още: филтър миризми

Технически Характеристики на: Daewoo RN-307RDQB

Хладилникът Daewoo RN-307RDQB е с тегло от 67 кг. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Охладителен агент: R600a
В заключение ще кажем, че хладилникът на Daewoo модел RN-307RDQB е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *