Хладилник Daewoo RN-308RDQM с обем от 305 л.

Представяме ви хладилник с фризер Daewoo модел RN-308RDQM с обем от 305 литра (хладилна част – 221 л., фризер – 84 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, вграден диспенсер за вода, система за предупреждение при отворена врата, система Multi Airflow. В момента хладилник Daewoo RN-308RDQM може да бъде намерен в еМАГ :

Daewoo RN-308RDQM – Основни Характеристики:

Хладилната част на Daewoo RN-308RDQM е с автоматична система за размразяване има 2 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Daewoo RN-308RDQM има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RN-308RDQM е семпъл с елегантен сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална.
Размери на уреда:
Височина: 187 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 65
Модел RN-308RDQM включва разнообразен набор от удобни функции като: система за предупреждение при отворена врата, система multi airflow.

Технически Характеристики на: Daewoo RN-308RDQM

Хладилникът Daewoo RN-308RDQM е с тегло от 67 кг. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Охладителен агент: R600a
В заключение ще кажем, че хладилникът на Daewoo модел RN-308RDQM е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *