Хладилник Daewoo RN-308RDQW с обем от 305 л.

Представяме ви хладилник с фризер Daewoo модел RN-308RDQW с обем от 305 литра (хладилна част – 221 л., фризер – 84 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, също и богат набор от функции: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, вграден диспенсер за вода, система за предупреждение при отворена врата, система Multi Airflow. Към момента хладилник Daewoo RN-308RDQW може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Daewoo RN-308RDQW – Основни Характеристики:

Хладилната част на Daewoo RN-308RDQW е с автоматична система за размразяване има 2 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Daewoo RN-308RDQW има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RN-308RDQW е семпъл с неутрален бял цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална.
Размери на уреда:
Височина: 187 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 65
Модел RN-308RDQW включва разнообразен набор от удобни функции като: система multi airflow, система за предупреждение при отворена врата.

Технически Характеристики на: Daewoo RN-308RDQW

Хладилникът Daewoo RN-308RDQW е с тегло от 67 кг. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Охладителен агент: R600a
В заключение ще кажем, че хладилникът на Daewoo модел RN-308RDQW е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *