Хладилник Indesit TIAA12 с обем от 306 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати Indesit модел TIAA12 с обем от 306 литра, с нисък разход на ел. енергия – 265 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален бял цвят, също и богат набор от функционалности: антибактериална система, климатичен клас N-ST. В момента хладилник Indesit TIAA12 може да бъде намерен в еМАГ :

Indesit TIAA12 – Основни Характеристики:

Хладилната част на Indesit TIAA12 е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от стъкло, поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Indesit TIAA12 е с капацитет за замразяване от 2 кг. за 24 часа, има 1 отделение и е оборудван с механична система за размразяване. Дизайнът на модел TIAA12 е семпъл с неутрален бял цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална.
Размери на уреда:
Височина: 175 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 65.5
Модел TIAA12 включва разнообразен набор от удобни функции като: система за антибактериална защита и още: контрол на хигиената

Технически Характеристики на: Indesit TIAA12

Хладилникът Indesit TIAA12 може да издържи без захранване запазвайки температурата до 22 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 44
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: N-ST
В заключение ще кажем, че хладилникът на Indesit модел TIAA12 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *