Хладилник Indesit TIAA12XРевю и Актуална Цена

Хладилник Indesit TIAA12X с обем от 306 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати Indesit модел TIAA12X с обем от 306 литра, с нисък разход на електроенергия – 277 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен иноксов цвят, също и богат набор от функции: антибактериална система, Hygiene Control, климатичен клас N-ST. Към момента хладилник Indesit TIAA12X може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Indesit TIAA12X – Основни Характеристики:

Хладилната част на Indesit TIAA12X е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Indesit TIAA12X е с капацитет за замразяване от 2 кг. за 24 часа, има 1 отделение и е оборудван с механична система за размразяване. Дизайнът на модел TIAA12X е семпъл с елегантен иноксов цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 175 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 65.5
Модел TIAA12X включва разнообразен набор от удобни функции като: система за антибактериална защита, hygiene control.

Технически Характеристики на: Indesit TIAA12X

Хладилникът Indesit TIAA12X може да издържи без захранване запазвайки температурата до 22 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 44
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: N-ST
В заключение ще кажем, че хладилникът на Indesit модел TIAA12X е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *