Хладилник LG GBB59PZJVB Full No Frost  318 л.

Представяме ви хладилник с фризер LG модел GBB59PZJVB Full No Frost с обем от 318 литра (хладилна част – 225 л., фризер – 93 л.), характеризиращ се с нисък разход на ел. енергия – 330 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, както и богат набор от функции: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, климатичен клас SN -T. В момента хладилник LG GBB59PZJVB Full No Frost е наличен в еМАГ:

LG GBB59PZJVB Full No Frost – Основни Характеристики:

Хладилната част на LG GBB59PZJVB Full No Frost е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове и система multi airflow. Фризерът на LG GBB59PZJVB Full No Frost е с капацитет за замразяване от 9 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел GBB59PZJVB Full No Frost е семпъл с неутрален сребрист цвят, разбира се има и вътрешно осветление. вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно. дръжката е вертикално разположена Модел GBB59PZJVB Full No Frost се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, , функция eco.

Технически Характеристики на: LG GBB59PZJVB Full No Frost

Хладилникът LG GBB59PZJVB Full No Frost е с тегло от 75 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 16 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 37
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN -T
LG GBB59PZJVB Full No Frost има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на LG модел GBB59PZJVB Full No Frost е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *