Хладилник LG GBB59PZKVB с обем от 318 л.

Представяме ви хладилник с фризер LG модел GBB59PZKVB с обем от 318 литра (хладилна част – 225 л., фризер – 93 л.), с нисък разход на ел. енергия – 306 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, климатичен клас SN -T. В момента хладилник LG GBB59PZKVB може да бъде намерен в еМАГ :

LG GBB59PZKVB – Основни Характеристики:

Хладилната част на LG GBB59PZKVB е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове и система multi airflow. Фризерът на LG GBB59PZKVB е с капацитет за замразяване от 9 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел GBB59PZKVB е семпъл с елегантен сребрист цвят, разбира се има и вътрешно осветление. вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно. дръжката е вертикално разположена Модел GBB59PZKVB се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, функция eco .

Технически Характеристики на: LG GBB59PZKVB

Хладилникът LG GBB59PZKVB е с тегло от 74 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 16 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 37
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN -T
LG GBB59PZKVB има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на LG модел GBB59PZKVB е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *