Хладилник LG GBB60PZDZS с обем от 343 л.

Представяме ви хладилник с 2 врати LG модел GBB60PZDZS с обем от 343 литра (хладилна част – 250 л., фризер – 93 л.), с изключително нисък разход на ел. енергия – 266 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, SmArt DiAgnosis, климатичен клас SN -T. В момента хладилник LG GBB60PZDZS може да бъде намерен в еМАГ :

LG GBB60PZDZS – Основни Характеристики:

Хладилната част на LG GBB60PZDZS е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове и система multi airflow. Фризерът на LG GBB60PZDZS е с капацитет за замразяване от 9 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел GBB60PZDZS е семпъл с неутрален сребрист цвят, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно.
Размери на уреда:
Височина: 201 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 66.5
Модел GBB60PZDZS се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, smart diagnosis, функция eco.

Технически Характеристики на: LG GBB60PZDZS

Хладилникът LG GBB60PZDZS е с тегло от 79 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 16 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 37
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN -T
LG GBB60PZDZS има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, тавичка за лед, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на LG модел GBB60PZDZS е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *