Хладилник LG GBB60NSYFE с обем от 343 л.

Представяме ви хладилник с фризер LG модел GBB60NSYFE с обем от 343 литра (хладилна част – 250 л., фризер – 93 л.), характеризиращ се с изключително нисък разход на ел. енергия – 178 kWh за година и eнергиен клас A+++. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сребрист цвят, както и богат набор от функции: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, климатичен клас SN -T. В момента хладилник LG GBB60NSYFE е наличен в еМАГ:

LG GBB60NSYFE – Основни Характеристики:

Хладилната част на LG GBB60NSYFE е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове и система multi airflow. Фризерът на LG GBB60NSYFE е с капацитет за замразяване от 9 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел GBB60NSYFE е семпъл с елегантен сребрист цвят – инокс, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно.
Размери на уреда:
Височина: 201 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 68.6
Модел GBB60NSYFE се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, , функция eco.

Технически Характеристики на: LG GBB60NSYFE

Хладилникът LG GBB60NSYFE е с тегло от 79 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 16 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 37
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN -T
LG GBB60NSYFE има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на LG модел GBB60NSYFE е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *