Хладилник LG GBF59PZDZB с обем от 314 л.

Представяме ви хладилник с фризер LG модел GBF59PZDZB с обем от 314 литра (хладилна част – 225 л., фризер – 93 л.), характеризиращ се с изключително нисък разход на ел. енергия – 240 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, както и богат набор от функции: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, вграден диспенсер за вода, функция SuperFrost, антибактериална система, система за предупреждение при отворена врата, Multi Air Flow, климатичен клас SN -T. В момента хладилник LG GBF59PZDZB е наличен в еМАГ:

LG GBF59PZDZB – Основни Характеристики:

Хладилната част на LG GBF59PZDZB е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове и crispzone. Фризерът на LG GBF59PZDZB е с капацитет за замразяване от 9 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел GBF59PZDZB е семпъл с неутрален сребрист цвят, разбира се има и вътрешно осветление. вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно. Модел GBF59PZDZB се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, система за антибактериална защита, multi air flow, функция superfrost.

Технически Характеристики на: LG GBF59PZDZB

Хладилникът LG GBF59PZDZB може да издържи без захранване запазвайки температурата до 16 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 37
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN -T
LG GBF59PZDZB има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на LG модел GBF59PZDZB е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *