Хладилник LG GBF60NSFZBРевю и Цена

Хладилник LG GBF60NSFZB с обем от 339 л.

Представяме ви хладилник с фризер LG модел GBF60NSFZB с обем от 339 литра (хладилна част – 246 л., фризер – 93 л.), с изключително нисък разход на ел. енергия – 266 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, вграден диспенсер за вода, функция ECO, система за предупреждение при отворена врата, климатичен клас SN -T. В момента хладилник LG GBF60NSFZB може да бъде намерен в еМАГ :

LG GBF60NSFZB – Основни Характеристики:

Хладилната част на LG GBF60NSFZB е с автоматична система за размразяване има 2 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на LG GBF60NSFZB е с капацитет за замразяване от 9 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел GBF60NSFZB е семпъл с елегантен сребрист цвят – инокс, разбира се има и вътрешно осветление, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно.
Размери на уреда:
Височина: 201 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 70.1
Модел GBF60NSFZB се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, , функция eco.

Технически Характеристики на: LG GBF60NSFZB

Хладилникът LG GBF60NSFZB е с тегло от 80 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 16 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 37
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN -T
LG GBF60NSFZB има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за бутилки, тавичка за лед, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на LG модел GBF60NSFZB е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *