Хладилник Liebherr CNbs 3915 с обем от 340 л.

Представяме ви хладилник с фризер Liebherr модел CNbs 3915 с обем от 340 литра (хладилна част – 221 л., фризер – 119 л.), с изключително нисък разход на електроенергия – 263 kWh за година и eнергиен клас A++. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функции: LCD дисплей, система NO FROST на фризера, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата, DuoCooling, климатичен клас SN-T. Към момента хладилник Liebherr CNbs 3915 може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Liebherr CNbs 3915 – Основни Характеристики:

Хладилната част на Liebherr CNbs 3915 е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове и comfort glassline. Фризерът на Liebherr CNbs 3915 е с капацитет за замразяване от 11 кг. за 24 часа, има 4 отделения и оборудван със No Frost система за размразяване на фризера от най-ново поколение. Дизайнът на модел CNbs 3915 е семпъл с неутрален сребрист цвят – инокс има и иноксово покритие против отпечатъци, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вертикално разположена.
Размери на уреда:
Височина: 201.1 cm.
Ширина: 60
Дълбочина: 62.5
Модел CNbs 3915 се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, duocooling, функция superfrost и още: инверторен компресор

Технически Характеристики на: Liebherr CNbs 3915

Хладилникът Liebherr CNbs 3915 е с тегло от 76 кг. Като недостатък може да отбележим, че няма система NO FROST на хладилника. . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Тип на Охладителната система: No Frost
Ниво на шум в децибели (dB): 39
Брой на компресорите: 1
Климатичен клас: SN-T
Liebherr CNbs 3915 има следните аксесоари включени в цената на уреда: тавичка за лед, поставка за бутилки, поставка за яйца.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Liebherr модел CNbs 3915 е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *