Хладилник Samsung RB29HSR2DSA/EF с обем от 289 л.

Представяме ви хладилник с фризер Samsung модел RB29HSR2DSA/EF с обем от 289 литра (хладилна част – 213 л., фризер – 76 л.), с нисък разход на ел. енергия – 272 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функционалности: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, функция SuperFrost, система за предупреждение при отворена врата. В момента хладилник Samsung RB29HSR2DSA/EF може да бъде намерен в еМАГ :

Samsung RB29HSR2DSA/EF – Основни Характеристики:

Хладилната част на Samsung RB29HSR2DSA/EF е с автоматична система за размразяване има 4 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Samsung RB29HSR2DSA/EF е с капацитет за замразяване от 12 кг. за 24 часа, има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RB29HSR2DSA/EF е семпъл с неутрален сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вградена, хоризонтална.
Размери на уреда:
Височина: 178 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 66.4
Модел RB29HSR2DSA/EF се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, , функция superfrost.

Технически Характеристики на: Samsung RB29HSR2DSA/EF

Хладилникът Samsung RB29HSR2DSA/EF е с тегло от 66 кг. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 39
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R 600А
В заключение ще кажем, че хладилникът на Samsung модел RB29HSR2DSA/EF е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *