Хладилник Samsung RB31FDRNDSAРевю и Актуална Цена

Хладилник Samsung RB31FDRNDSA с обем от 308 л.

Представяме ви хладилник с фризер Samsung модел RB31FDRNDSA с обем от 308 литра (хладилна част – 210 л., фризер – 98 л.), с нисък разход на електроенергия – 297 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен сребрист цвят, също и богат набор от функции: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, вграден диспенсер за вода, система за предупреждение при отворена врата, Дигитален инверторен компресор, климатичен клас SN-N-ST. Към момента хладилник Samsung RB31FDRNDSA може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Samsung RB31FDRNDSA – Основни Характеристики:

Хладилната част на Samsung RB31FDRNDSA е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 3 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Samsung RB31FDRNDSA има 3 отделения и размразяването на фризера е изцяло автоматично. Дизайнът на модел RB31FDRNDSA е семпъл с елегантен сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 66.8
Модел RB31FDRNDSA се характеризира с модерни функци включително и опции за предупреждение – ще ви предупреди със сигнал ако сте забравили вратата отворена, , дигитален инверторен компресор и още: multiflow система

Технически Характеристики на: Samsung RB31FDRNDSA

Хладилникът Samsung RB31FDRNDSA е с тегло от 65 кг. може да издържи без захранване запазвайки температурата до 20 часа . Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 39
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R600a
Климатичен клас: SN-N-ST
Samsung RB31FDRNDSA има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Samsung модел RB31FDRNDSA е подходящ и надежден избор.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *