Хладилник Samsung RB31FWRNDSA с обем от 310 л.

Представяме ви хладилник с фризер Samsung модел RB31FWRNDSA с обем от 310 литра (хладилна част – 212 л., фризер – 98 л.), с нисък разход на електроенергия – 299 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има елегантен дизайн с неутрален сребрист цвят, също и богат набор от функции: система NO FROST както на хладилника така и на фризера, вграден диспенсер за вода, система за предупреждение при отворена врата, Дигитален инверторен компресор. Към момента хладилник Samsung RB31FWRNDSA може да намерите в еМАГ, за повече информация последвайте връзката:

Samsung RB31FWRNDSA – Основни Характеристики:

Хладилната част на Samsung RB31FWRNDSA е с автоматична система за размразяване има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Samsung RB31FWRNDSA има 3 отделения. Дизайнът на модел RB31FWRNDSA е семпъл с неутрален сребрист цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 66.8
За ваше улеснение модел RB31FWRNDSA включва разнообразен набор от удобни функции като: дигитален инверторен компресор, система за предупреждение при отворена врата и още: multiflow система

Технически Характеристики на: Samsung RB31FWRNDSA

Хладилникът Samsung RB31FWRNDSA е с тегло от 65 кг. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 39
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R 600А
В заключение ще кажем, че хладилникът на Samsung модел RB31FWRNDSA е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *