Хладилник Samsung RB31FERNDWW с обем от 310 л.

Представяме ви хладилник с фризер Samsung модел RB31FERNDWW с обем от 310 литра (хладилна част – 212 л., фризер – 98 л.), с нисък разход на ел. енергия – 299 kWh за година и eнергиен клас A+. Хладилникът има изчистен дизайн с елегантен бял цвят, също и богат набор от функционалности: LED дисплей, система NO FROST както на хладилника така и на фризера, система за предупреждение при отворена врата, Дигитален инверторен компресор. В момента хладилник Samsung RB31FERNDWW може да бъде намерен в еМАГ :

Samsung RB31FERNDWW – Основни Характеристики:

Хладилникът Samsung има 3 на брой рафта изработени от стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци и плодове . Фризерът на Samsung RB31FERNDWW има 3 отделения. Дизайнът на модел RB31FERNDWW е семпъл с елегантен бял цвят, осветлението на уреда е LED, вратите на хладилника за реверсивни и може да бъде обърнато стандартното отваряне, което е дясно, дръжката е вграден.
Размери на уреда:
Височина: 185 cm.
Ширина: 59.5
Дълбочина: 66.8
За ваше улеснение модел RB31FERNDWW включва разнообразен набор от удобни функции като: дигитален инверторен компресор, система за предупреждение при отворена врата и още: multiflow система

Технически Характеристики на: Samsung RB31FERNDWW

Хладилникът Samsung RB31FERNDWW е с тегло от 65 кг. Ето и основните характеристики в табличен вид:
Ниво на шум в децибели (dB): 39
Брой на компресорите: 1
Охладителен агент: R 600А
Samsung RB31FERNDWW има следните аксесоари включени в цената на уреда: поставка за яйца, тавичка за лед.
В заключение ще кажем, че хладилникът на Samsung модел RB31FERNDWW е подходящ и надежден избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *