HTC Vive VR – Размазваща Виртуална Реалност

Само след няколко дни на пазара ще бъде пусната новата джаджа на HTC за Виртуална Реалност VIVE VR. Този продукт е едно от най-добрите устройства в тази ниша и неслучайно на изложението в Барселона всички бяха възхитени от него. Всъщност концептуалният модел беше представен година по-рано и след няколко бета версии моделът ще се появи на пазара. HTC си партнират с компанията за игри VALVE и заклетите геймъри тази година ги очакват само размазващи неща.

Цената на модела ще е 799 долара и включва:
1. Устройството за виртуална реалност с подобрена лента за главата и 2 маски за лице за по-голям комфорт. HTC Vive има предна камера, която ще ви е нужна за да гледате какво става около вас в истинският свят, без да сваляте устройството. Имате и на разположение по-дълги кабели, с които ще имате повече свобода на действие и движение по време на играта.

2. 360 градусови трекинг контролери с микро USB букса за зареждане

3. Лазерна безжична базова станция, която вече не е нужно да закрепяте за стената. Имате допълнително дълги кабели, ако ви се наложи да ползвате тях. От htc са подобрили издръжливостта на тези станции, като дори са добавили и адаптери за ток.

4. Vive Link Boks – това е вашият посредник между компютъра и устройството за ВР.

5. В кутията има и няколко демо игри .

Ако искате на се насладите на виртуалната реалност или на истинско 3D изживяване, то HTC Vive VR е точно за вас. С него ще навлезете в истинският свят на игрите или ще гледате любимите си 3D филми.


коментари и ревюта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *