The Lenovo X1 Carbon е едно от тези наложили се устройства за бизнеса, които продължават да се подобряват с времето. Моделът на Леново за 2016 година показан на изложението в Лас Вегас съчетава лекотата на ултрабука, мощността на бизнес лаптопа и изключителния дизайн, който би се харесал и на най-взискателните клиенти. И най-важното, може да избирате между модела с 14 инчов FullHD екран или модела с 14 инчов WQHD дисплей с резолюция 2560×1440, който дава по-детайлна картина.

The Lenovo X1 Carbon вече идва и с по-мощни процесори, може да избирате между процесорите на Интел Skylake Core i5 или Core i7. Промяната на процесора подобрява консумацията на енергия, а това означава по-малко нагряване и по-дълъг живот на батерията – до 11 часа работа. Параметри изключително важни за лаптопи от бизнес класа.

Друга промяна е премахването на тъчскрийна. Всъщност The Lenovo X1 Carbon идва с 3 варианта на екрана, двата споменати по-горе и третият вариант е 14 инчов 10 точков WQHD тъч дисплей. Относно паметта може да избирате варианти от 4 до 16ГБ РАМ и измежду 1TB HDD или SSD от Самсунг.

В заключение може да кажем че моделът на Леново с корпус от карбонови нишки е един изключително елегантен лаптоп, с тегло 1209 грама, подходящ както за хора пътуващи много, така и на тези, които държат на добрият дизайн на своите вещи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *